Vrijblijvend informatie of offerte? Neem contact op! 0498 25 10 64|info@knappewebsites.be

Wat klanten zeggen

/Wat klanten zeggen
Wat klanten zeggen2020-04-20T13:07:42+00:00

Uitpakken met wat je denkt te kunnen is altijd fijn. Maar wat zeggen onze klanten daarvan?

Onze oude website was dringend aan vervanging toe. Sinds de nieuwe website vinden veel meer klanten vlot de weg naar ons met alle positieve gevolgen. Fijne samenwerking en professionele aanpak. Knap werk!

Sinds de lancering van onze vernieuwde site swingen de boekingen de pan uit! Mooi vorm gegeven. Snel, betaalbaar en komen beloftes na. Al 3 jaar probleemloos. Super!

Sammy & Caroline, www.cajuthi.be

Sven is een getalenteerd en gedreven persoon met ruime bagage aan kennis en inzicht. Afspraken worden nagekomen. Warm aanbevolen.

Opnieuw een website die uitstraalt waar we voor staan. Dankzij de Google Analytics integratie zien we ook zelf hoe het bezoekersaantal elke maand stijgt. Top service.

Sammy & Caroline, www.aromaforma.be

Niets dan lof over mijn website ontvangen. De perfecte match met de look & feel van mijn zaak. Werkt prima en een geweldige service. Echt content.

Knappe websites. Behulpzaam met tips & trucs. Onze 3de website. Opnieuw mooi resultaat en vlot verlopen. Ook voor de service en support een dikke pluim.

Sammy & Caroline, www.s-decor.be

Ik stond eerst sceptisch tegenover een website. Maar nu ik een online portfolio heb zien de klanten de mogelijkheden en zijn ze sneller overtuigd. Allemaal vlot verlopen.

Ik had al een website, maar die moest ingrijpend aangepast worden. Sven heeft de site perfect naar mijn hand gezet. Fijne wisselwerking met deze ervaren webdesigner. Bedankt!