Knappe Websites | Webdesign – SEO – Graphics – 3D

Bij Knappe Websites zijn we gespecialiseerd in het leveren van professioneel webdesign in Roeselare en ver daarbuiten. Of je nu een startende ondernemer bent die een website nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil verbeteren, wij staan klaar om je te helpen.

Ons team van ervaren webdesigners volgt en begrijpt de nieuwste trends en technologieën op het gebied van webdesign. We combineren creativiteit met functionaliteit om aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites te maken die de juiste boodschap overbrengen aan jouw doelgroep.

Onze ervaren SEO-specialist zorgt ervoor dat je website ook gevonden wordt in de zoekmachines.

Op zoek naar een professioneel webdesign voor Roeselare?

Dat kan perfect! Met of zonder alle toeters en bellen.

 • Je hebt een zaak of bent zelfstandig ondernemer in Roeselare?
 • Je hebt nood aan een website of webshop om je activiteiten, producten, artikelen of diensten in de kijker te zetten?
 • Je hebt al een website maar die trekt geen nieuwe klanten aan?
 • Je online vindbaarheid kan wel een boost gebruiken?
 • Op zoek naar een webdesign op maat?

Herken je 1 van bovenstaande scenario’s? Contacteer ons dan zodat we je zaak online een duwtje in de rug kunnen geven. Dat verloopt echt veel makkelijker dan je zou verwachten.

Webdesign Roeselare in 4 eenvoudige stapjes

Kennismaking

Bij een eerste kennismaking luisteren wij naar je wensen en doelstellingen. We geven je daarbij ook advies waar nodig. Je ontvangt een gedetailleerde offerte die we graag met jou bespreken. Geen verborgen valkuilen.

Content

Content is een zeer belangrijke factor voor je website. Schrijf je die graag zelf, of kies je voor (SEO) copywriting. Heb je zelf foto's of zorgen wij daarvoor? In onderling overleg bepalen we ook de structuur en look & feel van je website.

Jouw website

We starten met het maken van jouw website. Deze staat tijdens de ontwikkelingsfase op een tijdelijk domein (webpagina). Zo kan je zelf op elk moment de vorderingen volgen en indien nodig bijsturen. Transparant voor beide partijen.

Online

We werken je website volledig af en plaatsen deze na definitieve goedkeuring online op je eigen domeinnaam. Ook na publicatie kan je steeds van onze support en expertise gebruik blijven maken.

Naast webdesign bieden we in Roeselare ook aanvullende diensten aan.

We streven ernaar om een totaaloplossing te bieden om jouw online en offline aanwezigheid te optimaliseren en maximaliseren, zodat jij je kan concentreren op de groei van je bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw online aanwezigheid in Roeselare.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen een indrukwekkende online aanwezigheid op te bouwen.

Bij webdesign Roeselare weten we zeer goed maar we mee bezig zijn.

De perfecte website bestaat niet.
Maar de meest toonaangevende gespecialiseerde SEO-software verteld ons dat we toch aardig in de buurt komen.

SEO scores - Knappe Websites
seo scores knappe websites 03

Heb jij ook interesse gekregen in een website of webshop die met kennis van zaken is gemaakt?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom kiezen voor webdesign Roeselare?

 1. Ervaring & expertise in webdesign: Met +15 jaar ervaring in webdesign heb je meteen een betrouwbare partner voor je website of webshop. En niet alleen in Oostende maar in heel Vlaanderen.

 2. Passie voor webdesign: Onze passie voor webdesign gaat ver. We hebben dan ook al jaren geleden besloten om ons aan te sluiten bij FEWEB. De Federatie van Belgische web bedrijven. Dit verplicht ons om onze websites te maken volgens de regels van de kunst. Geen half werk.

 3. WordPress: Wij maken onze websites in WordPress. Niet in één of ander complex niche programma of platform met allerlei beperkingen. Je kan dan ook makkelijk zelf aanpassingen uitvoeren aan je eigen website.

 4. Betaalbare prijzen: Een goed gemaakte website hoeft geen fortuin te kosten. We hebben voldoende ervaring en expertise om dit aan een correcte prijs uit te kunnen voeren.

 5. Geen verborgen kosten: Je ontvangt van ons een gedetailleerde offerte met daarin de vermelding van eventueel jaarlijks terugkerende kosten. Bijvoorbeeld voor je webhosting, domeinnaam of onderhoudscontract.

 6. Persoonlijke communicatie: Als je over webdesign praat wordt je al gauw geconfronteerd met allerlei vakjargon. Wij leggen je alles haarfijn uit in normale mensentaal. Hoe beter we elkaar begrijpen, hoe minder misverstanden.

 7. Bereikbaarheid: Wij steken ons niet weg achter een chatbox, ellenlange formulieren, ticketsystemen of telefooncentrales. Je kan ons steeds rechtstreeks bellen, appen of mailen. Mochten we eventjes niet bereikbaar zijn bellen we je altijd asap terug.

 8. SEO specialist: We zijn gespecialiseerd in SEO ofwel zoekmachine optimalisatie. Voor mogelijks nieuwe klanten je zaak vinden moeten ze eerst jouw website vinden. En dat op een internet dat overspoeld wordt met websites.

Veel gestelde vragen over webdesign.

Vaak krijgen we de vraag “hoeveel kost een website of webshop?”. Dat is hetzelfde als vragen hoeveel kost een huis, een auto of een boot?

De informatie die je ons bezorgt tijdens ons kennismakingsgesprek stelt ons in staat om je een correcte prijs te bezorgen voor kwalitatief maatwerk. Jouw website is ten slotte een uniek project. Toch?

Welke functionaliteit wens je, wie levert foto’s en teksten aan, aantal pagina’s of producten, met of zonder SEO. Het heeft allemaal een impact op het budget voor je webdesign project.

Maar vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dan weet je het meteen.

Een goed gemaakte website en een optimaal ingestelde “Google mijn bedrijf” zal je naamsbekendheid in Roeselare zeker ten goede komen.

Onbekend is onbemind. Je online aanwezigheid in combinatie met de juiste SEO-strategie maakt je minder onbekend en vooral meer bemind.

Verkopen gebeurt op basis van vertrouwen. Je klant vertrouwt erop dat je hem/haar een correcte dienst, artikel of product levert.

Als je een verouderde website hebt zal dit rechtstreeks een negatieve impact hebben op het vertrouwen van de bezoeker van je website.

Heb je daarentegen een moderne en gebruiksvriendelijke website, dan zal deze meteen een positief effect hebben op het vertrouwen van je bezoeker.

Het toont aan dat je mee bent met de tijd. Dat je een modern bedrijf bent en dat je niet bent blijven hangen in een vorig decennia. Het schept vertrouwen.

Je nieuwe website zorgt dus wel degelijk voor extra leeds. Zowel bij bestaande als nieuwe klanten.

Uiteraard! Maar daar gaat net zoals overal wel een korte introductie aan vooraf.

Wij maken onze websites met WordPress. Voor een webshop komt daar WooCommerce bij. Beiden de meest gebruikte programma’s ter wereld om websites en webshops op maat te maken.

En met goede reden. Namelijk dat je als eindklant makkelijk zelf kan aanpassen. Foto’s toevoegen, teksten of prijzen aanpassen, bloggen, etc..

Een bijkomend voordeel is dat je online talloze handleidingen en tutorials vindt voor eender welke aanpassing.

Ja, helaas wel. Je domeinnaam en je webhosting zijn jaarlijks terugkerende kosten. Of je dit nu in eigen beheer doet of aan ons uitbesteed maakt daarbij niet uit.

Vaak ben je via ons goedkoper uit dan in eigen beheer. En als bonus hoef je nergens naar om te kijken.

Voor een webshop komen ook daar vaak ook nog de kosten voor je betaalopties bij en eventueel een contract met 1 of meerdere pakjes diensten.

Tot slot hebben een website en webshop ook technisch onderhoud nodig. Een beetje zoals je wagen en pc. De beveiliging wordt voortdurend aangepast aan nieuwe bedreigingen. Daarnaast moet je website ook meekunnen met de laatste standaarden in code zodat je niet alleen veilig bent, maar je website ook blijvend perfect online staat.

Je kan daarvoor een onderhoudscontract bij ons afsluiten en dan zorgen wij daar allemaal voor. Ben je technisch voldoende onderlegt? Dan kan je dat ook zelf uitvoeren.

Vaak krijgen we de vraag “hoeveel kost een website?”. Dat is hetzelfde als vragen wat kost een auto of wat kost een huis.

Zonder bijkomende info is het niet mogelijk om je een correcte prijs te bezorgen voor kwalitatief maatwerk.

Enkele belangrijke indicatoren zijn de volgende:

 • Indicatie aantal pagina’s
 • Indicatie aantal producten
 • Functionaliteit zoals bijvoorbeeld een blog, Mailchimp nieuwsbrief, bookingsmodule, online prijscalculatie, contactformulier, etc
 • Leveren jullie de teksten en afbeeldingen aan of zorgen wij daarvoor
 • Met of zonder portfolio, hoe uitgebreid is die portfolio
 • Aantal artikelen of producten van je webshop
 • Heb je al een domeinnaam en/of hosting of zorgen wij daarvoor
 • Met of zonder SEO-integratie en/of zoekwoordenonderzoek
 • Andere specifieke eisen of noden

Zo heb je meteen een overzicht van het totale kostenplaatje zonder nadien voor nare verrassingen te komen staan.

SEO staat voor (Search Engine Optimization) en noemt in het Nederlands zoekmachine optimalisatie.

Het is het organisch hoog ranken in de zoekmachines zoals Google op zoekwoorden die er voor jou zaak of bedrijf toe doen. Zonder te betalen voor advertenties.

Dit betekent niet dat SEO gratis is. Maar de Roi (Return on Investment) ligt wel vele malen hoger dan bij SEA, betaald adverteren in de zoekmachines.

Het internet omvat miljarden websites. Maar de enige die ertoe doet is die van jouw zaak en dat die gevonden wordt. En wel op de zoektermen die ertoe doen, specifiek voor jouw bedrijf.

SEO werkt niet “instant”. Google en andere zoekmachines moeten je website eerst indexeren. Leren waarderen en een score toekennen. Verwacht dus niet dat je meteen op de 1ste pagina verschijnt.

Hoog verschijnen in de zoekmachines is geen kwestie van geluk. Dat doe je met de juiste SEO-strategie. SEO is dus inderdaad belangrijk.

We werken snel en doelgericht. Een belangrijke 1ste stap is een goed gesprek. Jij vertelt ons wat je precies voor ogen hebt, wie je doelgroep is, welke je producten of diensten zijn en welke functionaliteit je wenst.

We bezorgen je een gedetailleerde offerte van alle opties.

Je website/webshop wordt op maat gemaakt, aan de hand van je eigen ontwerp of met een professionele template op maat van je bedrijf.

Beiden hebben hun voor- en nadelen. Op maat duurt langer, een template is sneller en goedkoper.

Je website wordt tijdens de ontwikkeling op een tijdelijk domeinnaam gezet. Via die URL of link naar de website kan je letterlijk 24/7 de vorderingen van je project opvolgen.

Je kan er meteen op inpikken en laten weten wat je leuk vindt of wat net niet. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en een snellere oplevering.

Als de website je goedkeuring heeft plaatsen we hem op je eigen domeinnaam en kan je van start gaan met ook online de markt te veroveren.

Veel gestelde vragen webdesign - Knappe Websites
Wie niet WEB is, is gezien!
Knappe Websites smiling logo
Knappe Websites
Webdesign voor Oostende

Wie niet WEB is, is gezien!

Knappe Websites smiling logo
Knappe Websites
Webdesign voor Oostende